Erőteljes beszerzési lehetőségek
Az elektronikai iparban érdekeltek Ázsia legnagyobb szakipari rendezvényén, a HKTDC Őszi Hongkongi Elektronikai Kiállításon minden évben összegyűlnek. Tavaly több mint 29 ország és régió 2 600 kiállítója mutatta be termékeit, amely nagyszámú beszerzési lehetőséget kínált.

Új termékszekciók
Új termékszekciók Több új termékszekció is bevezetésre kerül az idei kiállítás alkalmával, melyek a dinamikusan változó elektronikai ipar legújabb technológiai fejlesztéseit mutatják be: Számítógépek és perifériák, Digitális fantázia, Elektronikus játékok és az Egészségmegőrző és wellness elektronikai termékek szekciói.

A design kiválósága
A Hall of Fame termékszekció prémium minőségű, márkázott termékeket mutat be digitális szórakoztatás, audio- és videótechnológia, kábelmentes kommunikáció, elektronikai eszközök és kiegészítők kategóriában. A termékek esetében formatervezés, a teljesítmény és az esztétika összhangjára és kiválóságra helyezték a hangsúlyt.

Vásárlóink mondták
Újra szerepelnek a kiállításon a Járművekbe szerelhető elektronika és navigációs rendszerek és a Technológiai adatcsere szekciói, mind szélességükben mind mélységükben izgalmas kínálattal.

Információcsere
Az elektronikai fejlesztések területén elengedhetetlen a gyors és hatékony kommunikáció. A kiállítással egy időben az új technológiák és alkalmazások, valamint a piaci információk témáival kapcsolatban több szemináriumot is szerveznek.



Kettő az egyben
A Elektronikai Kiállítással egy időben kerül megrendezésre az electronicAsia szakkiállítás, amely a régió vezető elektronikai alkatrészeket, kiegészítőket, gyártói és display technológiákat bemutató szakrendezvénye. A rendezvényen 2008-ban 17 ország és régió 560 kiállítója vett részt.

Akciós ajánlat
Regisztráljon 2009. szeptember 21-éig, hogy postai úton megkaphassa INGYENES belépőjegyét.

Különleges utazási lehetőségek a kiállítás látogatóinak
Vegyen részt a 10 millió USD összértékű támogatási programunkban , és látogasson el a rendezvényre. Kedvezményes ajánlataink könnyítenek a Hongkongba való utazásának költségein, ahol nemzetközi kiállítókkal találkozhat. További információért, kérjük keressék fel a legközelebbi HKTDC irodát.

hktdc.com Egyedi Sourcing szolgáltatás
Egyszerűen megtalálhatják az Önöket érdeklő terméket, ha igénybe veszik szolgáltatásunkat, amely során a megfelelő kiállítók listáját készítjük el standszámokkal és termékfotókkal kiegészítve. Keressék a fenti jelet.


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department