Jedinečná příležitost pro vyhledání obchodního partnera
Celosvětoví hráči v oblasti elektroniky se chystají na nejrozsáhlejší asijskou akci v oboru - mezinárodní veletrh elektroniky HKTDC Hong Kong Electronics Fair 2009 (podzimní verze). Tato akce nabízí skvělou příležitost k vyhledání těch pravých obchodních partnerů; minulý rok veletrh přilákal více než 2600 vystavovatelů z 29 zemí a regionů.

Nové zóny
V roce 2009 se objeví několik nových tématických zón, které jsou odrazem nejnovějšího technologického vývoje v rychle se rozvíjejícím odvětví elektroniky, jmenovitě v oborech počítače & periferie, digitální zobrazování, elektronické hry a zdravotnická elektronika.

Výjimečný design
Dvorana slávy je luxusní příležitost pro značkové výrobky z oblastí zahrnující digitální zábavní techniku, domácí technologie, bezdrátovou techniku a komunikace, svět drobné elektroniky a elektro & doplňky. Hlavní důraz je kladen na výjimečnost designu, jak po stránce estetiky tak i účelu.

Opakovaný úspěch
Znovu se představí tématické zóny automobilová elektronika & navigace a výměna technologií – obě proslulé svou šíří záběru a pestrostí vystavovaných výrobků.

Výměna informací
Vývoj ve světě elektroniky je často velmi rychlý. Tato akce se za léta své existence stala pro mnohé tou pravou platformou pro výměnu informací v oboru. V nabídce jsou mimo jiné i semináře zabývající se novými technologiemi a aplikacemi, jakož i průzkumem trhu.



Dva v jednom
Souběžně s touto akcí probíhá další, v regionu velmi významný veletrh s názvem electronicAsia, který zaujímá vedoucí postavení v oblasti elektronických produktů, komponentů, montáží a technologií zobrazování. V roce 2008 se této akce účastnilo více než 560 vystavovatelů ze 17 zemí a regionů.

Co je potřeba udělat již nyní
Zaregistrujte se do 21. srpna 2009 a my Vám poštou zašleme ZDARMA vstupenku na veletrh.

Vydejte se s naší pomocí do Hongkongu!
Využijte našeho Pobídkového programu v hodnotě 10 mil. USD po návštěvníky veletrhu a nenechte si ujít příležitost účastnit se veletrhů HKTCD. Dotované balíčky jsou Vaší bezstarostnou cestou do Hongkongu, kde můžete navázat kontakt s kvalitními vystavovateli z celého světa. K získání dalších informací kontaktujte laskavě nejbližší kancelář HKTDC.



Služba vyhledávání obchodních partnerů hktdc.com
Již nyní si můžete obstarat seznam vystavovatelů a vyhledat si čísla stánků a fotografie výrobků těch vystavovatelů, jejichž produkty Vás zaujaly. Hledejte toto logo.


RT
Rebecca Tse
Manager, Marketing Communications
Exhibitions Department